Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Uge 30

600 g hakket svinekød
4 stk. mandelpanerede skinkeschnitzler
1 glas hjemmelavet suppe
1 stk. landkylling
4 stk. tykstegsbøffer

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 31

800 g gryderet
1 stk. svinemørbrad
600 g rørt fars til frikadeller eller forloren hare
800 g hamburgerryg
4 stk. kalkunruller

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 32

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. marinerede kyllingelår
750 g ungkvægsgryde (med grønt)
1 kg stegeflæsk i skiver
600 g skinkekød i tern

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 33

600 g hakket oksekød
600 g oksekød i tern
1 stk. svinemørbrad
750 g skinkegryde
4 stk. slagter-koteletter

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 34

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
600 g oksekød i tern
4 stk. skinkeschnitzler
800 g medister

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 35

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingelår (med barbecue)
4 skiver XL Grillflæsk
600 g oksekød i tern
1,2 kg grillkam

DKK 299,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK