Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Vildthakkebøffer med tyttebær og saltbagt selleri

Det skal du bruge

  • 4 stk. vildthakkebøffer m. tyttebær og timian
  • fra slagteren eller 700 g hakket vildt.
  • 1 dl tyttebær
  • 1 kvast timian
  • ½ saltbagt selleri (pakkes i stanniol godt med
  • salt hele vejen rundt og bages ved 175°C i 3 timer
  • Tyttebær gelé og salt og peber
  • 100 g smør

4 personer

Tilberedning

Hakket vildt røres med tyttebær og hakket timian og formes til bøffer. Krydres med salt og peber og steges på pande med smør i ca. 10 – 12 minutter.
Selleri fraskæres skralden og skæres i skiver af ca. 1 cm.
Herefter steges de gyldne i smør.
Server evt. med bagt kartoffel og tyttebærgelé.

Ca. 250.000 danskere spiser hver dag en
hakkebøf, hvorfor ikke prøve en af vildt.
Røres det hakkede vildtkød med tyttebær og timian giver det en syrlig sødme og krydret hakkebøf.
Selleri tip: Vask og skrub den godt. Prik nogle huller i skrællen. Knoldselleri bliver mild i smagen og får en cremet konsistens når den bages længe.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK