Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Røget krondyrfilet

Ingredienser:

  • 2 personer
  • 8 – 10 skiver tyndt skåret krondyrfilet
  • 2 stængler blegselleri
  • 1 æble
  • ½ saltbagt selleri
  • (pakkes i stanniol godt med salt hele vejen rundt
  • og bages ved 175°C i 3 timer).
  • Brøndkarse
  • En god olie
  • Lidt vindruer

Fremgangsmåde:
Skær det saltbagte selleri i et par tynde skiver og læg det som en bund. Skær resten af det i tern. Skræl æblet og bræk det ud i nogle brud. Riv blegselleriet i tynde skiver med en tyndskræller. Halvér vindruer.

Anret det hele med krondyr fileten på et fad eller en stor tallerken og pynt med olie og brøndkarse.

Server med godt brød til.


Røget vildt er formidabelt i forretter og kombineres det med efterårets grøntsager som her, er det bare at gå til bords og lade den røgede smag og mørhed i kødet gøre sit indtryk.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK