Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Pulled pork

Ingredienser:

  • 1,5 kg svinekam eller nakkefilet uden svær
  • 1 dl brun farin
  • 1 spsk paprika
  • 1 ½ spsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 spsk olie

Rødbedecoleslaw

  • 8 personer
  • 3 rødbeder
  • 4 gulerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk æbleeddike
  • Ristede græskarkerner
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • Salt og peber

8 personer

Pulled pork

Rids fedtet let på kødet og rør krydderier og olie godt sammen. Fordel det grundigt på kødet og lad det gerne trække et par timer.
Man kan med fordel marinere og lade det trække i en frysepose. Lig kødet i en stegeso eller et ildfast fad med låg på. Sæt den i ovnen i ved 125° i 6 – 7 timer. Lad den trække i en halv time og træk så kødet fra hindanden.

 

Rødbedecoleslaw

Skræl, skyl og riv rødbeder og gulerødder.

Pil hvidløgsfeddet og pres det med hvidløgspresser.
Vend det i grøntsagerne og bland det med græskerner, eddike, spidskommen og salt og peber

 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK