Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Kyllingefrikadeller med kold kartoffelsalat

Kyllingefrikadeller ingredienser:

  • 4 personer
  • 400 – 500 g hakket kyllingekød
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber – gerne sort knust peber
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 æg
  • Olie til stegning

Kartoffelsalat ingredienser:

  • 4 personer
  • 1 kg kartofler
  • 2 tsk salt og peber
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 3 tomater
  • ½ forårsløg

Kyllingefrikadeller fremgangsmåde:

Pil og hak løget – eller riv det på rivejern. Rør kødet med salt, mel og mælk. Kom løg og ægget i og rør farsen godt. Tilsæt til sidst peber.
Lad farsen stå i køleskabet 20 minutter inden den formes til frikadeller og steges i olie.

 


Kartoffelslat fremgangsmåde:

Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem med lidt salt
i vandet i ca. 12 min. Lad dem hvile i vandet i 15 min.
Hæld vandet fra og køl kartoflerne ned.

Rør yoghurt med honning, eddike, salt og peber.
Pres hvidløget ned i dressingen og skær løget i små
tern og kom dem i. Skyl tomater og forårsløg og skær
dem i skiver. Halver kartoflerne og rør dem sammen
med dressingen og pynt det af med tomater og forårsløg. 
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK