Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Koteletter i fad med friske urter

Koteletter og grønt:

  • 4 svinekoteletter (ca. 5 – 600 g)
  • 200 g champignon eller shiitake svampe
  • 1 squash

Sovs:

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 ½ dl fløde eller sødmælk
  • 3 stilke timian
  • Olie til stegning
  • Salt og peber

4 personer

Skær svampe og squash i skiver. Varm en pande op og kom olie på. Brun koteletterne godt af til de får farve.
Tag koteletterne af og kom dem i et ildfast fad.
Tilsæt panden lidt olie og lig svampe og squash på
panden til de får let farve og kom det over koteletterne. Drys med salt og peber.

Pil og hak løg og hvidløg fint. Skrub gulerødderne og riv dem på et rivejern. Kom lidt olie på panden og brun løg, hvidløg og timian af. Tilsæt de revne gulerødder, fløden
og de hakkede tomater. Lad sovsen småkoge i 8 – 10 min. og kom derefter sovsen over i det ildfaste fad.
Kom retten i ovnen i 20 min. ved 180°.

Server med ris eller bønnesalat.

 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK