Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Kold kartoffelsalat med nye ærter og radiser

Du skal bruge

  • 800 g nye danske kartofler, kogte og kolde
  • 200 g bælgede ærter
  • 12 radiser
  • 1/2 løg
  • 2 dl creme fraiche 5 %
  • 1 dl græsk yoghurt
  • Salt & peber

 4 personer

Tilberedning 

Så nemt er det: Start med at skylle radiser, skære enderne af og skære dem i tynde skiver. Skær derefter de kogte og kolde kartofler i lidt grovere skiver. Riv løget fint og rør det sammen med græsk yoghurt, creme fraiche, salt og peber og vend det med kartofler, ærter og radiser. Lad kartoffelsalaten trække i minimum 30 minutter på køl og gerne et par timer.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK