Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Kamsteg med tilbehør

Ingredienser:

  • 1500 g svinekam med svær
  • 1,5 spsk groft salt
  • 3 laurbærblade

Kamsteg med sprød svær, sovs, rødkålssalat, brune og hvide kartofler

Stegen tages ud af køleskabet ca. 1 time før den skal steges. Salt sværen. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Stik et par laurbærblade ned mellem sværene eller læg dem under kødet. 

Læg stegen på en rist i bradepanden, så sværen ligger så lige som muligt. Læg sammenkrøllet stanniol under stegen for at få sværen til at ligge helt vandret. 

Hæld ½ l vand i bradepanden og sæt stegen midt i en forvarmet ovn på 175 grader.
Stik et stegetermometer ind midt i kødet. Kødet skal have en kernetemperatur på ca. 68 grader.

VIGTIGT!
Tilsæt evt. mere væde. Hvis sværen mangler at boble op, kan man evt. grille den. Men hold øje med stegen, da det går hurtigt.

Stegetid: 1 ½ time.


Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK