Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Hjemmelavet julepostej

Ingredienser:

  • 1 kg svinelever
  • 500 g spæk
  • 2 løg
  • 45 g salt
  • 1 tsk. hvid peber
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 2 strøgne spsk. mel
  • ½ l kaffefløde

Dæk spækket med vand i en gryde, og kog det i 30 min. Hak løg og spæk i en kødhakker. Rør det hakkede spæk med salt, peber, ingefær, mel og fløde. Kom fløden i lidt ad gangen, til blandingen er blank og har en glat konsistens. Hak leveren i en kødhakker, og rør det i blandingen til en fars.

Fordel farsen i aluforme á 500 g og bag postejerne i vandbad ved 180 grader i 60 min. Velegnet til nedfrysning.


Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK