Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Græsk bondesalat

Du skal bruge

  • 4 tomater
  • 1 grøn peber
  • 1 løg
  • 1/2 agurk
  • 10-15 sorte oliven
  • 200 g Fetaost

Dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. vineddike
  • Salt & peber

2 personer

Tilberedning

Skyl og rens grønsagerne. Skær tomaterne i både eller skiver. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i strimler. Skær løget i skiver og agurken i stave. Læg grøntsagerne og oliven i en skål eller på en tallerken. Bland dressingen og hæld den over salaten. tallerken. Skær Fetaosten i terninger eller smuldr den, og kom den over salaten lige inden serveringen.

Servering

Serveres med hvidt madbrød til at dyppe i salaten.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK