Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Bagt knoldselleri

Det skal du bruge

  • 1 selleri
  • 2 spsk. olivenolie
  • 50 g smør
  • Saft af citron
  • Groft salt og peber
  • 2 spsk. hakket persille
  • 1 spsk. smør

4 personer

Tilberedning

Tænd ovnen på 190°.

Selleri
Børst sellerien ren og skyl den under den kolde hane. Pensl sellerien med olie og bag den 1-1½ time efter størrelse til den er mør (hvis man stikker en kniv i sellerien, skal man kunne trække den ud igen uden modstand). Rør blødt smør sammen med citronsaft, salt, peber og hakket persille. Skær toppen af sellerien og skrab den bagte selleri ud. Kom en klat rørt smør på toppen.

Servering
Servér den som forret eller som tilbehør til fisk, svin eller kalv.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK