Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Appelsinmarineret andebryst på bund af rødkål, s

Det skal du bruge

  • 2 appelsinmarineret andebryst
  • ¼ rødkål
  • 2 æbler
  • ½ håndfuld tørret abrikos
  • ½ håndfuld svesker
  • Et par anis og nelliker
  • Salt og peber
  • Lidt andefedt og vand

4 personer

Tilberedning

Læg andebrysterne på panden med fedtsiden ned og tænd for varmen. Fedtet smelter langsomt og når de har fået gylden farve, vender man dem et par gange, så de er gyldne hele vejen rundt.
Skær rødkål i passende grove stykker. Skær æblerne i både og gem et halvt til pynt. Bland rødkål, æbler, svesker, abrikos og læg det i et ildfast fad.

Kom andebrysterne ovenpå og overhæld med lidt andefedt og vand så blot bunden er dækket.
Tilbered det i ovnen ved 180°C i 12-15 minutter eller
til andebrysterne har en kernetemperatur på 54°C.
Så er de let rosa.

Vil man have rosastegt andebryst og undgå ben, er det et oplagt valg
med denne opskrift. Den er piftet nøjagtig tilpas op med en appelsinmarinade,
der afrunder anden, kålen og de tørrede søde frugter perfekt.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK