Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Appelsinmarineret andebryst

Ingredienser:

  • 2 appelsinmarineret andebryst
  • ¼ rødkål
  • 2 æbler
  • ½ håndfuld tørret, hele abrikoser
  • ½ håndfuld hele svesker
  • Et par anis og nelliker
  • Salt og peber
  • Lidt andefedt og vand

- På bund af rødkål, svesker, æbler og abrikos

Læg andebrysterne på panden med fedtsiden ned og tænd for varmen. Fedtet smelter langsomt og når de har fået gylden farve, vender man dem et par gange, så de er gyldne hele vejen rundt. Skær rødkål i passende grove stykker. Skær æblerne i både og gem et halvt til pynt. Bland rødkål, æbler, svesker, abrikoser og læg det i et ildfast fad.

Kom andebrysterne ovenpå og overhæld med lidt andefedt og vand så blot bunden er dækket. Tilbered det i ovnen ved 180 grader i 12-15 min. eller til andebrysterne har en kernetemperatur på 54 grader. Så er de let rosa. 


Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK