Frederiksberg Kødforsyning
Bøsbrovej 3B
8940 Randers SV
Tlf.: 86429841

Andesteg

Køb anden hos din Mesterslagter

Anden skylles indvendigt med vand. Krydres med salt og peber indvendigt og udvendigt. Fyldes med æblebåde og svesker. 

Sæt en bradepande med vand i bunden i ovnen og forvarm til 220 grader.

Anden sættes ind på en rist med brystet nedad og ovntemperaturen sænkes til 160 grader. Anden steger herefter i 45 min. Vend herefter anden, så den ligger med brystet opad, uden ovnlågen er åbent for længe.

Steg den videre i ca. 1 time og 45 min. ved 160 grader. Sørg for at der hele tiden er væde i bradepanden. Kråsen lægges i bradepanden og steger med fra start. 

Anden efterbrunes ved 220 grader i ca. 10 min. hvis den ikke er sprød nok.


Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK